Перейти к публикации
  • Обсуждение также на телеграм канале

@OpenarmeniaChannel

Победа революции в Армении

Рекомендованные сообщения

• Ответы 3,1k
  • Создано
  • Последний ответ

Анна (жена Никола) 

Цитата

«Առաջիկայում պետք է մոռանալ հեղափոխությունը, ծափահարությունները, ձոները և անցնել աշխատանքային ռեժիմի, որը լրատվամիջոցի համար առաջին հերթին նշանակում է քննադատություն: Եվ մեր այն հայրենակիցները, որոնք սիրում են կառավարության նոր անդամներին, պետք է ուղղակի հասկանան, որ այդ մարդկանց կարելի է օգնել միայն մամուլի միջոցով քննադատելով: Առանց դրա նրանք ուղղակի կկտրվեն հողից և ի վերջո հենց այդ նույն հանրությունը, հնարավոր է` մի օր էլ դուրս գա փողոց, և ստիպված լինի նորից հրաժարականի պահանջով փողոց փակել»,- նշել է Աննա Հակոբյանը և հավելել, որ եթե չեն ուզում, որ բանը հասնի դրան, ապա պետք է թողնեն, որ մամուլը աշխատի:

1 час назад, Warsag сказал:

Если сравнить с предедущей игрой с Мальтой, прогресс очевиден

В 4 играх с командами аутсайдерами 3 ничьи 1 поражение,при одном  забитом мяче.Прогресс очевиден.Наверное прогресс 7% составляет.

Граждане , у меня такой вопрос по поводу Пашиняна .... , мне приходилось слышать будто он лет 10 назад что ли говорил будто о Арцахе как о окуппированых территориях и будто говорил , что мы должна это земли вернуть азербайджану ?? Вроде он это говорил в интервью в какой то газете ?? Правда ли это ? Или это все же утка ??

26 minutes ago, Гено said:

Граждане , у меня такой вопрос по поводу Пашиняна .... , мне приходилось слышать будто он лет 10 назад что ли говорил будто о Арцахе как о окуппированых территориях и будто говорил , что мы должна это земли вернуть азербайджану ?? Вроде он это говорил в интервью в какой то газете ?? Правда ли это ? Или это все же утка ??

8 минут назад, Ваэ сказал:

575621149feee1e0a9bf8bd0d939ce83__1440x.

Хороший снимок. Можно брать в качестве иллюстрации в книгу о "цветных революциях" :am_flag:Видно, как расставлены "бригадиры" в красном.

— Больной, посмотрите направо, налево — что вы видите?
— Окно, кровать...
— Отлично, завтра выписываю!
— Окно, кровать...
— Ну вот, а я вас хотел завтра выписывать.

)))))

Люди, красное не носите! A если носите - не фотографируйтесь! Если всё же сфотографируeтесь или вас сфотографируют - держитесь подальше от толпы и крупных скоплений людей! )))

• OpenArmenia Club
9 часов назад, Dexter сказал:

Анна (жена Никола) 

согласна с ней (она тоже журналистикой занимается), единственное, наверное, стоило добавить к слову "критика" - "конструктивная". Потому что ее "Айкакан жаманак" это было не айс, мяго скажем, в свое время. Ссылаться на него было мувитоном и для журналистов и вообще на любой площадке. 

Вот надеюсь, что хоть теперь в стране появится действительно сильная конструктивная оппозиционная журналистика, которая является одним из самых важных факторов правильного развития общества. 

6 часов назад, Sarkis сказал:

Хороший снимок. Можно брать в качестве иллюстрации в книгу о "цветных революциях" :am_flag:Видно, как расставлены "бригадиры" в красном.

в те дни я тоже была в красной куртке)) но меня назвать комиссаром революции... брррр))) незя)))

Не могу найти раздел "Экономика"...

• OpenArmenia Club
8 часов назад, Гено сказал:

вроде речь об этом, вокруг этой статьи сыр-бор

Фото Shushan Ohanyan-Strejcek.

Не могу найти раздел "Экономика"...

ԱԱԾ պետի նոր սենսացիոն հայտարարությունը

artur-vanecyan-2-600x338-504x270.jpg

Monday, June 4, 2018Views: 21448

«Ի՞նչ է նշանակում՝ եղել է պայմանավորվածություն նախորդ իշխանութնունների հետ: Պայմանավորվածություն է եղել, որ ապօրինի գործե՞ն»,- այսօր խորհրդարանում լրագրողների հետ զրույցում հարցադրում արեց ԱԱԾ տնօրեն Արթուր Վանեցյանը՝ անդրադառնալով հարկային ոլորտի բացահայտումներին:

Նա հարցադրում արեց՝ իսկ ինչո՞ւ «Քարֆուրը» չի գործել այդ ապօրինի սխեմայով: Մնացած բոլոր խանութներն ինչո՞ւ չեն օգտվել այդ սխեմայից, օգտվել են ընդամենը 11 տնտեսվարողներ: «Բոլորի մոտ հարց չի առաջանո՞ւմ՝ ինչո՞ւ է այդպես եղել: Ձեր բակի, մեր բակի գործող խանութները չեն ուզեցե՞լ հարկերը քիչ վճարել ու կարողանալ աշխատել»,- հարցադրում արեց ԱԱԾ տնօրենը:

Հարցին, թե Սերժ Սարգսյանը կարո՞ղ էր ներգրավված լինել այս գործընթացներում, Վանեցյանը պատասխանեց. «Պետք է ունենալ փաստեր, քննություն է ընթանում, որը կտա բոլոր հարցերի պատասխանները»:

Ինչ վերաբերում է ՊԵԿ նախագահի առաջին տեղակալ Ռաֆիկ Մաշադյանին, ով ասել էր, որ ԱԱԾ բացահայտումներն ամենևին էլ բացահայտումներ չեն, դրանք ուղղակի պայմանավորվածություններ են եղել, Վանեցյանն ասաց.

«Մաշադյանը այսօր կամ վաղը կհրավիրվի հարցաքննության: Եվ իր ցուցմունքին գնահատական տալուց հետո կորոշվի իր հետագա կարգավիճակը հարուցված քրեական գործի շրջանակներում»: Նա նշեց, որ եթե Մաշադյանը պաշտոնի է նշանակվել, դա չի նշանակվում, որ նա դարձել է անձեռնմխելի:

«Ձերբակալվածներ ինչո՞ւ չկան, այդ հարցը բոլորին է հուզում: Լրագրողների հետ առաջին հանդիպմանը ես ասացի, որ մենք հակված չենք մարդկանց ձերբակալել ու նստեցնել: Մենք ավելի հակված ենք պետությունից շրջանցված կամ գողացված գումարները վերադարձնենք պետական բյուջե»,- հավելեց Արթուր Վանեցյանը: Նա ասաց, որ քաղաքական կամք ունեն՝ պատժելու բոլորին:
«Ես հավաստիացնում եմ՝ ցանկացած պաշտոնյա՝ ներկա, թե նախկին, ով կհայտնվի մեր տեսադաշտում, եթե լինեն բավարար հիմքեր նրան պատասխանատվության ենթարկելու, ենթարկվելու են»,- ասաց նա:

Վանեցյանը նշեց, որ հաճախ ասում են՝ այսինչ գործի հետևում կանգնած է այսինչ մարդը: “Բայց հավատացեք ինձ, որ իրավական առումով ապացուցել այդ ամենը բավական բարդ է և գրեթե անհնար: Իսկ այն մարդիկ, ում անունով գրանցված են այդ ձեռնարկությունները, իրենց կանչել քրեական պատաախսնատվության, կարծում եմ՝ ոչ արդարացի է: Եվ քրեական հոդվածը, որով հարուցվում են քրեական գործերը, նախատեսում է, որ պետական միջոցների վնասը վերականգնելու դեպքում քրեական գործը կարճվում է: Դա մենք չենք անում կամայական, դա ես չեմ որոշում, որ մենք չենք նստեցնելու, ուղղակի քրեական հոդվածն է: Եթե մարդը վերականգնում է պետբյուջեի գումարները, ուղղակի ազատվում է քրեական պատասխանատվությունից»,- ասաց նա:

Վանեցյանը նշեց, որ ինչ վերաբերում է պաշտոնյաների հարցին, որոնց իմացությամբ են իրականացվել այդ գործողությունները, ընթանում է քննություն: Կլինեն քննչական վարչություն հրավիրվածներ, քննությունը ցույց կտա՝ նրանք քրեական գործում կներգրավվեն որպես մեղադրյալներ, թե ոչ: Խոսքը, ըստ նրա, և նախկին, և ներկա պաշտոնյաների մասին է: Բայց այդ ամենը պետք է քննությունը ցույց տա:

https://socialmedia.am/13655.html

• SUM закрыл тему
  • SUM открепил теме

Архивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших сообщений.

• Наш выбор

• Наверно многие заметили, что в популярных темах, одна из них "Межнациональные браки", дискуссии вокруг армянских традиций в значительной мере далеки от обсуждаемого предмета. Поэтому решил посвятить эту тему к вопросам связанные с армянами и Арменией с помощью вопросов и ответов. Правила - кто отвечает на вопрос или отгадает загадку первым, предлагает свой вопрос или загадку. Они могут быть простыми, сложными, занимательными, важно что были связаны с Арменией и армянами.
      С вашего позволения предлагаю первую загадку. Будьте внимательны, вопрос легкий, из армянских традиций, забитая в последние десятилетия, хотя кое где на юге востоке Армении сохранилась до сих пор.
      Когда режутся первые зубы у ребенка, - у армян это называется атамнаhатик, атам в переводе на русский зуб, а hатик - зерно, - то во время атамнаhатика родные устраивают праздник с угощениями, варят коркот из зерен пшеницы, перемешивают с кишмишом, фасолью, горохом, орехом, мелко колотым сахаром и посыпают этой смесью голову ребенка. Потом кладут перед ребенком предметы и загадывают. Вопрос: какие предметы кладут перед ребенком и что загадывают?    
        • Like
      • 295 ответов
  • Сейчас в сети   2 пользователя, 0 анонимных, 1 гость (Полный список)

• День рождения сегодня

Нет пользователей для отображения

• Сейчас в сети

1 гость
    Ara55 Левон Казарян
  • Сейчас на странице

Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Сейчас на странице

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...