Перейти к публикации
  • Обсуждение также на телеграм канале

@OpenarmeniaChannel

Выборы-2013 ситуация после выборов или выборы мэра

u-2

Рекомендованные сообщения

Жди Зампан жди))

Чем дольше я жду, тем меньше вы ушли далеко от цветных ручек. Смею предположить- выяснится, что совсем не ушли

• Ответы 1k
  • Создано
  • Последний ответ

Ну слава Богу, наконец то нашли виновных.. Вообщем военные во всем виноваты... И галантерейщики.... Армия и галантерейщики - это сила...

http://m.youtube.com/#/watch?v=Bwoprhba-Jg&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DBwoprhba-Jg

Чем дольше я жду, тем меньше вы ушли далеко от цветных ручек. Смею предположить- выяснится, что совсем не ушли

Ну что господа контр-бареволюционеры , как на этот раз будете подовлять ? Вроде все хотели как лучше но видимо получится как всегда.

Ну слава Богу, наконец то нашли виновных.. Вообщем военные во всем виноваты... И галантерейщики.... Армия и галантерейщики - это сила...

http://m.youtube.com...v%3DBwoprhba-Jg

Господа.

Даже если оттолкнуться и выбросить версию всяких чудо-ручек,а что разве не общеизвестно что в армии в подавляющем большинстве голосуют по разнарядке центра.

Опыт выборов в Арцахе лишний раз показал,что выборы пройдут так как и положено по сценарию.

Ну что господа контр-бареволюционеры , как на этот раз будете подовлять ? Вроде все хотели как лучше но видимо получится как всегда.

Ну да, все верно, кто не с вами тот "контра" недобитая...

Իմ հայրը Ձեր նման խեղանդամ հրեշների համար չի զոհվել. Նամակ Տարոն Մարգարյանին

2013-04-03 12:53:56

Բարև Ձեզ, պարո՛ն Տարոն Մարգարյան: Իմ անունը Տիգրան է, ես ծնվել եմ 1993 թվականին, ծնվել եմ Երևանում, Արցախյան հերոսամարտում զոհված ազատամարտիկի ընտանիքում: Հայրս մահացավ հենց ծննդյանս օրը, և մայրս, դաժան ստրեսի պատճառով, ինձ լույս աշխարհ բերեց ի ծնե կույր վիճակում:

Ես մեծացել եմ սիրով և հոգատարությամբ շրջապատված, ամեն առավոտ զարթնում էի թռչունների ծլվլոցից, դուրս էի գալիս բակ, իսկ այնտեղ տարեց մարդիկ խաղում էին նարդի կամ շախմատ: Մանուկ հասակից իմ երազանքն էր դառնալ նույնպիսի մեծ շախմատիստ, ինչպես Տիգրան Պետրոսյանն էր, բայց ոչ թե նրա համար, որպեսզի փառքի արժանանամ, այլ որ հնարավորություն ունենամ հպարտորեն բարձր պահել Հայաստանի դրոշը:

Ես երբեք չեմ տեսել, թե այն ինչպիսի տեսք ունի, սակայն երբ մայրս բերում էր Հայաստանի դրոշը և ինձ ասում էր, որ նրա համար զոհվել է իմ հայրը, իմ աչքերում արցունքներ էին հայտնվում, և ես այն հպարտորեն սեղմում էի իմ կրծքին, և քանի դեռ իմ սիրտը բաբախում է, ես պայքարելու եմ այդ դրոշի համար, ինչպես իմ հայրը:

Ամեն առավոտ ես արթնանում էի և հարցնում էի մորս, թե ինչպիսի տեսք ունի Կասկադը, Մանումենտը, Օպերան, ինչպիսին է Երևանի երկինքը. ես այդ ամենը լսում էի հարևան պատանի տղաներից, որոնք անընդհատ փախչում էին տանից, որպեսզի Մանումենտի բարձունքից նայեն Երևանին: Մորս պատմածներով իմ մոտ ամբողջանում էր Երևանի պատկերը, և ես վստահ էի, որ մի օր կտեսնեմ իմ քաղաքը իմ սեփական աչքերով:

Ուղիղ մեկ տարի առաջ ինձ վիրահատեցին Գերմանիայում. վիրահատությունը հաջող անցավ, հրաշք տեղի ունեցավ և ես սկսեցի տեսնել: Սկզբում շատ աղոտ, բայց այնուամենայնիվ տեսնել: Ինձ այնտեղ սովորեցնում էին, թե ինչպես են կոչվում տարբեր գույները, տարբեր ձևերն ու առարկաները: Ինձ բուժեցին մեկ ամբողջ տարի. ես ամբողջ տարին տքնեցի և ջանք թափեցի, որպեսզի ամբողջությամբ վերականգնեմ տեսողությունս և շուտ հասնեմ Երևան` դիտելու իմ երազանքների քաղաքը: Ցանկությունից խեղդվելով` ես հենց օդանավակայանից մորս ստիպեցի ինձ տանել Մանումենտ և ցույց տալ այն տեղերը, որտեղից կարելի է դիտել և զմայլվել Երևանով:

Գիտեք, Մյունխենում ինձ չէին սովորեցրել, թե ինչ է աղբը: Ես մորս հարցնում էի, բայց այդպես էլ չէի կարողանում պատասխան ստանալ, թե ինչու են դատարկ տարաները, շշերը կամ անձեռոցիկները թափված քաղաքի կանաչ գոտիներում, ինչու Երևանը նման չէ այն քաղաքին, որը ես նկարում էի իմ երևակայության մեջ:

Ես հասկացա մեկ բան, պարոն քաղաքապետ. չնայած այն բանին, որ ես կույր էի, ես տեսել էի ավելին, քան Դուք: Իմ երազած քաղաքը իմ համար ավելին էր, քան կյանքը, իսկ Ձեր համար այն ընդամենը բիզնես է: Ես նայում էի ԻՄ քաղաքին սև ակնոցների միջով, բայց տեսնում էի շատ կանաչ գոտիներ և շատ վառ գույներ, իսկ դուք դիտում էիք քաղաքը ձեր աչքերով, բայց կանաչ գոտին Ձեր համար բոլորովին այլ բան է. այն ընդամենը թղթի և քարտեզի վրա է, ոչ այնպիսին, ինչպիսին իմ համար էր:

Ես ամբողջ օրը լալիս էի և չէի ուզում բացել աչքերս, ես ողբում էի և ուզում էի կրկին կուրանալ, որպեսզի չտեսնեմ, թե ինչ եք արել Դուք իմ սրտի քաղաքի հետ: Ձեր պատճառով ես ուզում էի կրկին կուրանալ:

Ես տանը գտա հորս պահած դրոշը և հասկացա, որ իմ հայրը Ձեր նման խեղանդամ հրեշների համար չի զոհվել: Ես հասկացա, որ ամեն երևանցու սրտում ապրում է իսկական Երևանը, այլ ոչ այն Երևանը, որը դուք եք այլանդակում` ամբողջովին լցնելով աղբով, փոշով և կիսաքանդ փողոցներով:

Եվ մեզանից յուրաքանչյուրը, ում սրտում ապրում է Երևանը, ում սրտում է Աշխարհի Մայրաքաղաքը, պայքարելու է մեր երազանքների, մեր իղձերի, մեր սրտի Երևանի համար:

Դուք հավանաբար շատ կցանկանայիք, որ ես կոտրվեի և հեռանայի, բայց ես այդպիսին չեմ, ես կմնամ և կհաղթեմ:

Ես ուզում եմ, որ դուք իմանաք, պարո՛ն Տարոն Մարգարյան. Քաղաքը, որը դուք ղեկավարում եք, Ձեր ԲԻԶՆԵՍ ՊՐՈԵԿՏԸ չի, դա ԻՄ ԵՐԱԶԱՆՔՆԵՐԻ ՔԱՂԱՔՆ Է, ԻՄ ՏՈՒՆԸ, ԻՄ ՕՋԱԽԸ և ես ձեզ թույլ չեմ տա այն ծախել: Իմացե՛ք, որ քաղաքում, որը դուք ղեկավարում եք, ապրում է փոքր, բայց շատ ուժեղ մարդ, որը ցանկանում է, որ դուք կուրանաք, որպեսզի ձեզ մոտ գա ԻՍԿԱԿԱԿՆ ՏԵՍՈՂՈՒԹՅՈՒՆԸ:

• Advanced

Господа.

Даже если оттолкнуться и выбросить версию всяких чудо-ручек,а что разве не общеизвестно что в армии в подавляющем большинстве голосуют по разнарядке центра.

Опыт выборов в Арцахе лишний раз показал,что выборы пройдут так как и положено по сценарию.

дл разнообразия посчитай какой процент сосавляет армия от общего числа голосующих, которые за 5 тыщ драм на время забывают что ергире ергир чи и еще тех, которые в бмен на убийцу продают будущее своих детей...

Даже при условии, что голосовали все до единого... Хотя это не так... многие тупо не пошли...

Что вы до армии докопались? Это что такой серьезный процент? ... с ручками и без ручек... торговцев совестью куда больше...

Ты что-то попутал наверное , не по адресу ждешь. Предполагать ты все что угодно можешь, это всего лишь предположения ждуна .

А кто сказал, что я от тебя жду? Скорее для тебя)

1.Аревик,ты на понт не бери мне.Написал,что через 19 дней,а не 19 числа.2+19=21.(хорошо,что калькулятор придумали)

И покажи пожалуйста мой пост,где я говорю об суперручке.:give_rose:

2.Teim,а.мое село не продается.

б.разве я говорил,что военные у нас голосовали?

в.Включай мозги(если они есть конечно) и поймешь,о каком полке говорю.

д.у нас жарангутюн нету.Одни патриоты.Попадешь туда,поймешь.

е.Запомни,я в такой среде свою молодость провел,что люпнуть,что с жизнью прошаться.И для меня нету разницы,что говорить,что написать.Надеюсь,если включишь мозги,поймешь,а чем я.

[удалено]

ж.Жду по шее.Еще раз повторяю:за слова надо отвечать.Номера телефонов написать?

з.На счет моих я то уж точно знаю,как они голосовали.

3.Гуру,брат,ты на самом деле уверен,что не было команды голосовать за СС?

Адрес убрала... при желании донести свои координаты можете воспользоваться системой личных сообщений...

И неделя, бана за оскорбления юзера....

• Advanced

1.Аревик,ты на понт не бери мне.Написал,что через 19 дней,а не 19 числа.2+19=21.(хорошо,что калькулятор придумали)

И покажи пожалуйста мой пост,где я говорю об суперручке.:give_rose:

сорри. пусть будет 21-е.... найди свой пост сам

Պռոշյանի գյուղապետի սպանությունը կատարվել է քաղաքական հողի վրա

03/04/2013

«Հայկական ժամանակն» անդրադարձել է երեկ Կոտայքի մարզի Պռոշյան գյուղի գյուղապետ, ՀՅԴ անդամ Հրաչ Մուրադյանի սպանությանը ու գրել. «ՀՅԴ-ն հանդես է եկել դատապարտող հայտարարությամբ, ՀՀԿ ներկայացուցիչները կոչ են անում չքաղաքականացնել սպանությունը և սպասել դրա բացահայտմանը: Իսկ առայժմ հնչում են միայն վարկածներ: Սպանության հնարավոր դրդապատճառների շարքում, թերևս, ամենաքննարկվողը գյուղում առկա մշտապես լարված մթնոլորտն է: Պռոշյանում գործում է երկու խմբավորում`դաշնակցականներ և հանրապետականներ: Այս երկու խմբերի միջև պարբերաբար բախումներ են լինում:

Թերթի հարցին՝ արդյոք այս պահին սպանության կոնկրետ վարկածներ կա՞ն, ՀՅԴ ԳՄ անդամ Արմեն Ռուստամյանը պատասխանել է. «Վարկածներ շատ կան, բայց այս պահին որևէ բան չեմ կարող ասել: Սա խայտառակություն է: Եթե այս տեսակի դեմ էլ են սպանություն ծրագրավորում, ուրեմն այս երկրում իսկապես լուրջ պրոբլեմներ կան»: Ի պատասխան թերթի դիտարկմանը, թե կարելի՞ է ասել, որ սա քաղաքական հողի վրա կատարված սպանություն է, Ա. Ռուստամյանը նշել է. «Բնականաբար, բա ի՞նչ հողի վրա: Սա ահաբեկչություն է` կատարված այս տեսակի մարդու դեմ»:

Большой взрыв вселенной устроили армяне.

Архивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших сообщений.

• Наш выбор

• Наверно многие заметили, что в популярных темах, одна из них "Межнациональные браки", дискуссии вокруг армянских традиций в значительной мере далеки от обсуждаемого предмета. Поэтому решил посвятить эту тему к вопросам связанные с армянами и Арменией с помощью вопросов и ответов. Правила - кто отвечает на вопрос или отгадает загадку первым, предлагает свой вопрос или загадку. Они могут быть простыми, сложными, занимательными, важно что были связаны с Арменией и армянами.
      С вашего позволения предлагаю первую загадку. Будьте внимательны, вопрос легкий, из армянских традиций, забитая в последние десятилетия, хотя кое где на юге востоке Армении сохранилась до сих пор.
      Когда режутся первые зубы у ребенка, - у армян это называется атамнаhатик, атам в переводе на русский зуб, а hатик - зерно, - то во время атамнаhатика родные устраивают праздник с угощениями, варят коркот из зерен пшеницы, перемешивают с кишмишом, фасолью, горохом, орехом, мелко колотым сахаром и посыпают этой смесью голову ребенка. Потом кладут перед ребенком предметы и загадывают. Вопрос: какие предметы кладут перед ребенком и что загадывают?    
        • Like
      • 295 ответов
  • Сейчас в сети   2 пользователя, 0 анонимных, 1 гость (Полный список)

• День рождения сегодня

Нет пользователей для отображения

• Сейчас в сети

1 гость
    VREZH Putnik
  • Сейчас на странице

Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Сейчас на странице

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...