Перейти к публикации
  • Обсуждение также на телеграм канале

@OpenarmeniaChannel

Պետք է հրաժարական տան

Рекомендованные сообщения

Հայտարարություն ֆինանսական վիճակի վերաբերյալ 

Գրել է ՀԱՄ   

04-03-2009 

Հայ Արիական Միաբանությունը հաշվի առնելով համաշխարհային ճգնաժամից բխող աննպաստ հետեւանքները, ինչի պատճառով Հայաստանը ներքաշվել է աշխարհի մութ ուժերի հերթական կեղտոտ խաղերի մեջ, զգուշացնում է Հայաստանի եւ Սփյուռքի հայությանը, որ մեր երկիրը հայտնվել է վտանգավոր մի եզրագծում, որից այն կողմ անցումը կնպաստի Հայաստանի տնտեսական վերջնական ոչնչացմանը, գաղութացմանը եւ հայության ստրկացմանը՝ նախաձեռնած սիոնիստա-մասոնական ուժերի կողմից:

Հայ Արիական Միաբանությունը բազմիցս բացահայտել է սիոնիստա(ջհուդա)-մասոնական ֆինանսական կառույցների (Համաշխարհային բանկ, Արժույթի միջազգային հիմնադրամ եւ այլն) իրական դեմքն ու մտադրությունները, որոնք վարկավորելով Հայաստանի պես աղքատ երկրների՝ կախվածության մեջ են պահում այդ պետությունների իշխանություններին ու ժողովուրդներին:

Այսօր էլ, երբ ՀՀ կառավարության անհեռանկարային ու ամբարտավան քաղաքականության պատճառով հայ ազգն իր հայրենիքում հայտնվել է միջազգային դավադիր ուժերի խաղերի հորձանուտում, գտնվում են պաշտոնյաներ, ովքեր հայտարարում են, թե այս ամենը կանխատեսելի էր:

Եթե իրապես կանխատեսելի էր, ապա՝ այդ պաշտոնյաները օտարի գործակալներ են եւ ծպտված կատարել են նրանց հրահանգները: Եթե ստում են եւ իրենց անտեղյակությունը թաքցնում են «տեղյակության» սին քարոզով, ապա այդ պաշտոնյաները ստախոս են եւ ոչ բանիմաց: Ուստի՝ երկու դեպքում էլ պետք է հրաժարական տան: ՀՀ վարչապետը սեփական ժողովրդին մոլորեցնելով «հավակնոտ ծրագրերի» մարմաջով՝ պետք է նախ եւ առաջ հրաժարական ներկայացնի, եւ ՀՀ նախագահը պարտավոր է նոր կառավարություն ձեւավորել: Այլապես այս կառավարության օտարահաճության կամ տգիտության պատասխանատվությունը կվերագրվի ՀՀ նախագահին:

Հայ Արիական Միաբանությունը հայությանը կոչ է անում սթափության, իրատեսության, որպեսզի հնարավոր լինի ճանաչել օտար ու դավադիր թշնամիներին եւ նրանց հայաստանյան մանկլավիկներին:

Միայն վերջին մի քանի օրերին Հայաստանն իր արտաքին պարտքի բեռն ավելացրեց ավելի քան 1 մլրդ դոլարով՝ 500 մլն դոլար՝ Ռուսաստանի Դաշնությանը եւ 540 մլն դոլար՝ Արժույթի միջազգային հիմնադրամին: Սրանով նվազագույնը 3 սերունդ գցելով պարտքի բեռի լծի տակ՝ դարձնելով երկու տիրոջ ծառա: Երեք սերունդ ա’յն պարագայում, եթե մեր երկրի տնտեսությունը կայուն զարգացում ապահովի: Իսկ այս օրերի դոլարային խուճապը, որ փորձում են զուտ տնտեսական տեսանկյունից ներկայացնել, պարզապես վերոնշյալ դավադրության մի փոքրիկ տեսանելի մասի հետեւանք է (լողացող կուրսին անցնելուց անմիջապես հետո ԱՄՀ-ն տվեց իր 540 մլն-անոց վարկը):

Միայն հասկանալով համաշխարհային դավադրության (որում ներառված է նաեւ Հայաստանը) իրական նպատակները՝ մենք հնարավորություն կունենանք ճիշտ եւ նպատակային պայքար մղել:

Հայ Արիական Միաբանություն

04.03.2009թ.

• Ответы 46
  • Создано
  • Последний ответ

Какая-то левая "арийская" партия, до сих пор не участвовавшая в политико-общественной жизни страны, требует отставки правительства.

Курам на смех.

Сначала покажите себя в деле, чтобы вас приняли всерьез. А заявления об отставке тут каждый форумчанин по 20 штук в день накарябать может.

Такого заявления я ожидал бы сейчас от ЛТП и Ко., но его заранее подмазали, чтобы молчал в тряпочку - недаром спуск драма состоялся через два дня после его "тормозной" речи. А "арийцы" решили занять вакантное оппозиционное место?

Только вот одними заявлениями тут не обойтись, придется поночевать на Северном проспекте, как минимум.

Какая-то левая "арийская" партия, до сих пор не участвовавшая в политико-общественной жизни страны, требует отставки правительства.

Курам на смех.

Сначала покажите себя в деле, чтобы вас приняли всерьез. А заявления об отставке тут каждый форумчанин по 20 штук в день накарябать может.

Hayaryan Դուք մի քիչ շատ բարձր կարծիք ունեք Ձեր կազմակերպության, նրա հեղինակության ու ճանաչվածության մասին:

Ի դեպ, եփած հավի ծիծաղը եթե գա էլ, ապա միայն Ձեր կայքի հարցումների արդյունքներից:

• Advanced

я знаю этот сайт, давно читала

с этнопсихологической точки зрения интересно, все остальное ... хм ....из деликатности промолчу

я знаю одно: коней на переправе не меняют, и тот кто сейчас призывает к смене власти (хотя не могу сказать, что я ее адепт), тот - сеет зло ...

я знаю этот сайт, давно читала

с этнопсихологической точки зрения интересно, все остальное ... хм ....из деликатности промолчу

я знаю одно: коней на переправе не меняют, и тот кто сейчас призывает к смене власти (хотя не могу сказать, что я ее адепт), тот - сеет зло ...

Вообше, позиция "револиуционеров" явлиаетсиа заведомо вредоносной как длиа обшества так и длиа государства.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Знал, что хохмачи еще те, но реакция оказалась еще забавнее, чем ожидал.

Запасся попкорном, жду продолжения. :diana:

• OpenArmenia Club

Հայարյան, ձեր կուսակցությունը գտել է հարմար ժամանակ ՊիԱռ ակցիա կազմակերպելու համար: Հնարավոր է, որ դուք այնքան "ահեղ" պահանջեցիք կառավարության հրաժարականը, որ դրանից հետո ձեզ կնկատեն: Սակայն կնկատեն ոչ թե քվեարկողները, այլ իրավապահ մարմինները, որոնք, օրինակի համար, մեծ հաճույքով կցանկանան ստուգել ձեր կուսակցության ֆինանսա-տնտեսական գործունեությունը: :pupulikov:

очень интересная стаья, но я не проголосовала, потому что не поняла вот ето слово "զարգացում " .

никто не переведет по-видимому, все неспящие сидят в теме про голубых...ладно, проголосую попозже

• OpenArmenia Club
очень интересная стаья, но я не проголосовала, потому что не поняла вот ето слово "զարգացում " .

заргацум - развитие...

Архивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших сообщений.

• Наш выбор

• Наверно многие заметили, что в популярных темах, одна из них "Межнациональные браки", дискуссии вокруг армянских традиций в значительной мере далеки от обсуждаемого предмета. Поэтому решил посвятить эту тему к вопросам связанные с армянами и Арменией с помощью вопросов и ответов. Правила - кто отвечает на вопрос или отгадает загадку первым, предлагает свой вопрос или загадку. Они могут быть простыми, сложными, занимательными, важно что были связаны с Арменией и армянами.
      С вашего позволения предлагаю первую загадку. Будьте внимательны, вопрос легкий, из армянских традиций, забитая в последние десятилетия, хотя кое где на юге востоке Армении сохранилась до сих пор.
      Когда режутся первые зубы у ребенка, - у армян это называется атамнаhатик, атам в переводе на русский зуб, а hатик - зерно, - то во время атамнаhатика родные устраивают праздник с угощениями, варят коркот из зерен пшеницы, перемешивают с кишмишом, фасолью, горохом, орехом, мелко колотым сахаром и посыпают этой смесью голову ребенка. Потом кладут перед ребенком предметы и загадывают. Вопрос: какие предметы кладут перед ребенком и что загадывают?    
        • Like
      • 295 ответов
  • Сейчас в сети   2 пользователя, 0 анонимных, 1 гость (Полный список)

• День рождения сегодня

Нет пользователей для отображения

• Сейчас в сети

1 гость
    VREZH Putnik
  • Сейчас на странице

Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Сейчас на странице

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...